HET PRINCIPE VAN DE CURSUS TEKENEN EN SCHILDEREN OP DE WEBSITE MEESTERSCHILDER ON LINE

Ik wil leren tekenen, ik wil leren schilderen, ik wil leren tekenen en schilderen , hoe leer ik tekenen. hoe leer ik schilderen, hoe leer ik tekenen en schilderen, tekenen als hobby, schilderen als hobby, hobbytekenen, hobbyschilderen, aquarelschilderen, schilderen in aquarel of aquarelleren, schilderen met acryl, schilderen met olieverf, tekenen in de natuur, schilderen in de natuur, hoe teken ik een...?, hoe schilder ik een...?, Allemaal termen van hobbyisten die graag op een goede en prettige manier het tekenen en/of schilderen tot hobby willen maken.

Welnu, mijn naam is John de Jongh, Nederlandse kunstschilder, wonend en werkend in de de plaats Methoni op de Peloponnesos in het mooie Griekenland. Met heel veel zorg heb ik een basiscursus tekenen en schilderen samengesteld, bestaande uit vijf tekenlessen en vijf schilderlessen, die op gemakkelijke wijze via de computer zijn te volgen. De techniek staat voor niets, dus met deze tien films van ca. 30 minuten elk, leer ik je met duidelijke instructies en voorbeelden, de grondbeginselen van het tekenen en de fijne kneepjes van het schilderen in aquarel, acryl of olieverf. Via je laptop of PC kun je ook op grootbeeld TVscherm, de lessen volgen in je eigen tempo en pauzeren en vervolgen op elk gewenst moment.Zonder aanschaf van dure boeken of onnodig kostbare lesmaterialen help ik je tegen een geringe vergoeding op weg.

GEÏNTERESSEERD? KLIK RECHTS OP HET PLAATJE VOOR VOLLEDIGE INFORMATIE EN BEKIJK DE BEKNOPTE INTRODUCTIEFILM OVER HET LESPROGRAMMA. VEEL SUCCES !

internet-marketing-cursus