HET PRINCIPE VAN DE CURSUS TEKENEN EN SCHILDEREN OP DE WEBSITE MEESTERSCHILDER ON LINE


HOE LEER JE DE BASIS VOOR HET TEKENEN IN PERSPECTIEF!

Ervaar de sensatie van het tekenen in perspectief, waardoor je in staat bent dieptewerking weer te geven. Makkelijk gezegd, maar met de juiste kennis ook makkelijk gedaan. Je moet alleen wat van de basiskennis van het tekenen in perspectief weten.

Welnu, perspectieftekenen is het vermogen om met gebruikmaking van zogenaamde vluchtpunten of verdwijnpunten van of naar de horizonlijn, hulplijnen of denkbeeldige lijnen te trekken, waardoor een juiste dieptewerking van de af te beelden voorwerpen ontstaat.

Uitgaande van het normaal of ooghoogte perspectief, het grond- of kikkerperspectief en het vanuit de lucht of vogelperspectief gezien, kun je de goede verhoudingen en dieptewerking in je tekening of schilderij bereiken. Door plaatsing van de verdwijnpunten op de horizonlijn kun je naar links of naar rechts, maar ook in het midden een vluchtpunt plaatsen, waardoor de verschillende perspectief-uitstralingen ontstaan.

GEÏNTERESSEERD ? KLIK RECHTS OP HET PLAATJE VOOR VOLLEDIGE INFORMATIE EN BEKIJK DE BEKNOPTE INTRODUCTIEFILM OVER HET LESPROGRAMMA. VEEL SUCCES !

internet-marketing-cursus