HET PRINCIPE VAN DE CURSUS TEKENEN EN SCHILDEREN OP DE WEBSITE MEESTERSCHILDER ON LINE


HOE LEER JE HET TEKENEN VAN EEN MENSELIJK GEZICHT OF LICHAAM!

Eenvoudige basistechniek voor het tekenen van het menselijke gezicht of de menselijke figuur. Lichaamsverhoudingen mannelijk of vrouwelijk. De opbouw van het gelaat.

Onder normale omstandigheden zijn wij mensen allen praktisch gelijk, met een lichaam voorzien van armen en benen en een hoofd. Natuurlijk is er een verschil in lengte, dikte, leeftijd jong of oud etc. maar allemaal hebben we een bijpassend gezicht. We hebben ogen, oren, neus en mond op ongeveer dezelfde plaats, maar toch zijn er geen twee mensen te vinden die 100% identiek zijn.

Aangezien het menselijk gezicht of gelaat de meest aandacht vragende elementen in zich heeft zit de moeilijkheid in het treffen van de juiste expressie en gelijkenis.

Ik leer je als basis de juiste plaatsing van de onderdelen in het gelaat, zoals plaatsing van de ogen, de wenkbrauwen, de oren, de neus, de mond, uitdrukking, lichtval etc.

GEÏNTERESSEERD ? KLIK RECHTS OP HET PLAATJE VOOR VOLLEDIGE INFORMATIE EN BEKIJK DE BEKNOPTE INTRODUCTIEFILM OVER HET LESPROGRAMMA. VEEL SUCCES !

internet-marketing-cursus