HET PRINCIPE VAN DE CURSUS TEKENEN EN SCHILDEREN OP DE WEBSITE MEESTERSCHILDER ON LINE


HOE LEER JE TEKENEN EN SCHILDEREN !

ALLE BEGIN IS MOEILIJK, is een vervelend, afgezaagd en veelal deprimerend gezegde. Laten we dus een wat meer optimistische start maken met het meer passende gezegde WILLEN IS KUNNEN en ..... ik wil jullie aantonen dat we met het volgen van mijn met zorg samengestelde cursus, bestaande uit vijf teken- en vijf schilderlessen kunnen zeggen ALLE BEGIN IS NIET MOEILIJK.

Ik licht dat toe met een voorbeeld. Je hebt leren lopen, spreken, zingen, fietsen en...ga zo maar door. Ging dat allemaal zonder hulp? NEE zeg ik en dat zullen ook de meesten onder ons zeggen. We hebben allemaal leiding en voorbeelden in ons leven nodig. Slechts een enkeling kan zeggen JA, IK BEN AUTODIDACT EN HEB MEZELF ALLES AANGELEERD. Dat is bewonderenswaardig, maar daarbij behoort een ander gezegde en wel UITZONDERINGEN BEVESTIGEN DE REGEL. Dat is echter niet voor iedereen weggelegd, ook zeker niet voor mij, dus denk ik dat het gezegde ALLE BEGIN IS MOEILIJK daaruit is ontstaan. Maar, onder leiding van een ervaringsdeskundige, die je de juiste richtlijnen geeft, zul je ervaren dat alle begin NIET moeilijk hoeft te zijn.

Daardoor zullen de gezegdes WILLEN IS KUNNEN en ALLE BEGIN IS NIET MOEILIJK ook tot jouw mogelijkheden gaan behoren. Met enthousiasme, bereidheid tot oefenen en wat doorzettingsvermogen zul je zien dat je kunt bereiken wat je niet voor mogelijk hield.

GEÏNTERESSEERD? KLIK RECHTS OP HET PLAATJE VOOR VOLLEDIGE INFORMATIE EN BEKIJK DE BEKNOPTE INTRODUCTIEFILM OVER HET LESPROGRAMMA. VEEL SUCCES !

internet-marketing-cursus