HET PRINCIPE VAN DE CURSUS TEKENEN EN SCHILDEREN OP DE WEBSITE MEESTERSCHILDER ON LINE


HOE MAAK JE GEBRUIK VAN FOTO'S

Fotograferen en filmen is in de hedendaagse tijd, zeker na de intrede van het digitale tijdperk niet meer weg te denken en ook uitgegroeid tot een belangrijke en vaak toegepaste kunstvorm. Zelf opgeleid in fotografie en het filmvak, weet ik daar alles van. Zo werden fotografie en ook andere optische mogelijkheden als hulpmiddel gebruikt al rond het jaar 1850, getuige schilders als Breitner en Mesdag.

Ook ik maak gebruik van foto's van onderwerpen die ik bij voorbeeld onderweg zie, en later gebruik als geheugensteun in mijn atelier. Dat zijn dan eigengemaakte foto's, waarvan ik de onderwerpen in mijn schilderijen ombuig naar mijn eigen fantasie, waardoor een eigen kunstuiting ontstaat. Je zult het gebruik van foto's als geheugensteun, dan ook in de cursus vinden. Helaas kopiëren veel teken- of schilder amateurs slechts het kunstwerk van een andere kunstenaar. Dat vind ik erg jammer, want dat doodt je fantasie en ontneemt je de mogelijkheid tot een eigen artistieke creatie te komen. Daarom help ik je graag op weg voor de ontwikkeling van je eigen fantasie en mogelijkheden om tot een unieke eigen artistieke uitstraling te komen en wat is er mooier dan te kunnen zeggen: “Kijk, dat heb ik zelf gemaakt”!

GEÏNTERESSEERD ? KLIK RECHTS OP HET PLAATJE VOOR VOLLEDIGE INFORMATIE EN BEKIJK DE BEKNOPTE INTRODUCTIEFILM OVER HET LESPROGRAMMA. VEEL SUCCES !

internet-marketing-cursus