HET PRINCIPE VAN DE CURSUS TEKENEN EN SCHILDEREN OP DE WEBSITE MEESTERSCHILDER ON LINE


HOE SCHILDER JE EEN AQUAREL!

Een heerlijke bezigheid om op een snelle wijze een buitengebeuren vast te leggen. Ik leer je het gebruik maken van de voor het aquarel zo belangrijke uitspaartechniek, zodat je nooit dekkende witte verf hoeft te gebruiken, want..... dekkende verf in een aquarel verstoort de verfijning van het transparante aquarel gebeuren.

In mijn cursus leer ik je uitgebreid de techniek van het uitsparen van de lichte partijen, het gebruik maken van het kleurperspectief, het kleuren mengen en het maken van een verhaalfantasie. Verder alles over de opbouw van het beeld, gebruik van het aquarelpapier, de bevochtiging, het aanbrengen van de verflaag, licht en schaduw, compositie en niet te vergeten het kleuren mengen vanaf het palet of op het papier.Aquarelverf is verkrijgbaar in blokjes of tubetjes. Het makkelijkst in gebruik zijn de kant en klaar doosjes met 12 – 28 kleuren in een meestal metalen doosje, voorzien van palet dekseltjes voor het kleuren mengen. Het voordeel is dat de blokjes aquarelverf los kunnen worden bijgekocht wanneer een kleur is opgebruikt. Penselen met een kleine steel passen in het doosje, zodat je alles compact bij de hand hebt.

GEÏNTERESSEERD ? KLIK RECHTS OP HET PLAATJE VOOR VOLLEDIGE INFORMATIE EN BEKIJK DE BEKNOPTE INTRODUCTIEFILM OVER HET LESPROGRAMMA. VEEL SUCCES !

internet-marketing-cursus