Een veel gehoorde kreet is: “Ik kan nog geen rechte lijn op papier zetten”. Welnu, met je eigen inzet van een gezonde dosis werklust, enthousiasme en doorzettingsvermogen, leer ik je dat in de kortste keren en..... meerdere zaken, zoals de hulpmiddelen hierna genoemd. We starten het leren tekenen met de basisbenodigdheden, te weten een 2B potlood of stifthouder, een liniaaltje (alleen voor het uitzetten van maten), vlakgom en.....om te beginnen gewoon kopieerpapier, waardoor we de kosten zo laag mogelijk houden.

Ik leer jullie verschillende handvaardigheidsoefeningen, evenals de hulpmiddelen en methodes bij het tekenen van cirkels, gespiegelde vormen, of de juiste weergave van een onderwerp, door middel van de zogenaamde stofuitdrukking, zoals de weergave van bijvoorbeeld hout, metaal, glas kleding of bekleding, achtergronden, oude materialen etc. Allemaal belangrijke zaken om je werkstuk tot een succes te maken.

GEÏNTERESSEERD ? KLIK RECHTS OP HET PLAATJE VOOR VOLLEDIGE INFORMATIE EN BEKIJK DE BEKNOPTE INTRODUCTIEFILM OVER HET LESPROGRAMMA. VEEL SUCCES !

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com

 

In les 8 van de cursus tekenen en schilderen komt het schilderen met acryl uitgebreid aan bod